Behandlere

NORDENS PLADS 20, 2000 FREDERIKSBERG
+45 36 46 17 45    
INFO@DOMUSFYS.DK

Thilde Thyrsted


Uddannelse:

Fysioterapeut København 2006 Tidligere ansættelser: Frederiksberg Fysioterapi Fysioterapeut for Værløse Boldklub Stavgang og bassintræning ved Gigtforeningen Domus Vista Fysioterapi

Kurser:
  • NLP-coach MET (Muscle Energy Technique 1-4)
  • Introduktions kurser i fodskanning med TOG – Gait Scan Laser kursus
  • Akupunktur kursus – basis modul

Erhvervserfaring: Jeg har 17 års erfaring som fysioterapeut og har de seneste 10 år kørt som mobil fysioterapeut og køre ud til borgere i Roskilde.

Jeg har løbende specialiseret mig i genoptræning/vedligeholdende træning samt ledmobilisering og kontrakturprofylakse, med fokus på at øge patientens funktionsniveau. Hjemmetræning kræver et tæt samarbejde med læger, sygeplejersker, hjemmepleje og plejehjem, men det allervigtigste er et positivt samarbejde med patienten og pårørende.

I et træningsforløb er det vigtigt, at patienten kan se sig selv i træningen og at den er målrettet ift. daglige gøremål og aktiviteter.

Jeg arbejder mod at øge patientens livsglæde ved at fokusere på patientens ressourcer. I min behandling/træning er jeg motiverende, vedholdende og støttende. Jeg engagerer mig i patientens forløb og problemstilling .

RING OG HØR NÆRMERE

Telefon +45 36 46 17 45.

BOOK BEHANDLING

Finder os på Frederiksberg

Der er gode parkeringsmuligheder ved Domus vista. Husk parkeringsskive. Klinikken har handicapvenlig adgang..