Behandlere

NORDENS PLADS 20, 2000 FREDERIKSBERG
+45 36 46 17 45    
INFO@DOMUSFYS.DK


Simon Dean Jensen

Jeg arbejder som konsulent på et plejehjem og derudover varetager jeg udekørende behandling. Som behandler går jeg meget op i, at du føler dig hørt og forstået, så vi i fællesskab kan lægge en plan, der giver mening for dig og dit forløb. Min uddannelse som forflytningsvejleder bidrager til, at jeg har en bred forståelse for kroppens måde at bevæge sig på i forbindelse med forskellige aktiviteter.

Dette sikrer, at jeg kan vejlede og behandle dig, så du bedst muligt kan vedligeholde eller genoptræne dig til fortsat at kunne bevæge dig så meget som muligt eller genoprette tabte funktioner.

Jeg er meget træningsorienteret i min behandling, men er i gang med kurser indenfor Mulligan konceptet for også at kunne tilbyde mere manuelle behandlingsmetoder.

Kurser:

Undersøgelse og behandling af rygproblematikker v. Elite Fysioterapi Uddannet forflytningsvejleder v.
Ergopro
I gang med kurset Mulligan Upper Quadrant A v. Mulligan DK

RING OG HØR NÆRMERE

Telefon +45 36 46 17 45.

BOOK BEHANDLING

Finder os på Frederiksberg

Der er gode parkeringsmuligheder ved Domus vista. Husk parkeringsskive. Klinikken har handicapvenlig adgang..