Behandlere

NORDENS PLADS 20, 2000 FREDERIKSBERG
+45 36 46 17 45    
INFO@DOMUSFYS.DK

Oscar Just

Fysioterapeut fra Professionshøjskolen

Uddannelse

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Professionshøjskolen UCN, Aalborg i 2019. Endvidere har jeg en kandidatgrad i muskuloskeletal fysioterapi fra Aalborg Universitet. Det betyder, at jeg er uddannet på højeste niveau til at udrede og behandle problemer og smerter fra kroppens led, muskler, sener og knogler. Jeg har efterfølgende gennemført McKenzie kursus A, som er en systematisk tilgang til behandling af smerter fra lænden.


Behandlingsforløb

Min behandling bygger altid på en grundig helhedsorienteret udredning, hvor du involveres i beslutningsprocessen, så vi i samspil kan udvikle den rette behandlingsplan. Derudover er det vigtigt for mig, at du allerede efter første konsultation får nogle redskaber med hjem, så du bedre kan håndtere dine smerter. Behandlingen tager udgangspunkt i gældende viden og nationale kliniske retningslinjer på området og kan bestå af individuel behandling eller træning på hold.


Erfaring

Jeg har mange års erfaring med træning og bevægelse og har tre års erfaring med sportsfysioterapi fra AaB, hvor jeg, udover diagnosticering og behandling, var ansvarlig for skadesforebyggende styrketræning.


oscar Just Fysioterapeut
RING OG HØR NÆRMERE

Telefon +45 36 46 17 45.

BOOK BEHANDLING

Finder os på Frederiksberg

Der er gode parkeringsmuligheder ved Domus vista. Husk parkeringsskive. Klinikken har handicapvenlig adgang..