Dissemineret
Sklerose


NORDENS PLADS 20, 2000 FREDERIKSBERG
+45 36 46 17 45    
INFO@DOMUSFYS.DK

Multipel sklerose (MS)

Antallet af nydiagnosticerede tilfælde af multipel sklerose (MS) også kaldet dissemineret sklerose, i Danmark har været stigende gennem de sidste årtier, specielt hos kvinder, men synes de sidste år at have stabiliseret sig på ca. 600 nye tilfælde om året. Det totale antal patienter med MS er ca. 16.500 tilfælde.

MS er en neurologisk kronisk sygdom som kan have meget forskellige symptomer, men de mest typiske er koordinationsforstyrrelser og nedsat kraft, spasticitet mm.

Alle med MS kan og bør profitere af fysisk træning og vi har stor erfaring i at behandle MS og følger de kliniske retningslinjer i vores behandling.

Vores behandlingsmål for MS patienter er at:

 • Forebygge/Forhindre
 • sygdomsprogression
 • Forøge livskvaliteten

Målrettet fysioterapi for MS inkluderer øvelser til at styrke muskler og forbedre gang, balance og koordination. Udspænding og udstrækning kan ligeledes være vigtige for at hjælpe med at bevare mobiliteten og forhindre muskelkramper.

Der er lavet mange studier der viser at fysisk aktivitet og rehabilitering har en positiv effekt på livskvaliteten, den fysiske formåen og sygdomsudviklingen. Læs mere i dette link eller klik herunder . Du er også altid velkommen til at skrive direkte til os.

FYSIOTERAPI OG SPECIALISTER I GENOPTRÆNING – PÅ FREDERIKSBERG

Lad os hjælpe dig med at nå dine mål

  Skriv til os direkte her
  – og følg os på Facebook 

  RING OG HØR NÆRMERE

  Telefon +45 36 46 17 45.

  BOOK BEHANDLING

  Åbningstider:

  Mandag-torsdag kl 07.00 – 19.00

  Fredag kl 07.00 – 16.00

  Du finder os på Frederiksberg

  Der er gode parkeringsmuligheder ved Domus vista. Husk parkeringsskive. Klinikken har handicapvenlig adgang..